(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-73757753-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); class="single single-post postid-789 single-format-standard td-smooth-scrollbar">
Menu

Gladiátor szerepjáték

Az aprócska kis online játék nem más mint egy leegyszerűsített szerepjáték. Egy gladiátor bőrébe bújva kell karakterünket fejlesztgetni, csatárról csatára egyre több tapasztalatot szerezni és erősödni. A flash játékban fegyvereket és más kiegészítőket is vásárolhatunk. Az igen hosszúra sikerült introt nekem nem sikerült átlépni és közben kell karakterünket kiválasztani. A csaták körökre osztottan zajlanak a játékban. Hajrá gladiátorok!

This movie requires Flash Player 15

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (596 votes cast)

Ezekkel is érdemes játszani:

16 comments

 1. peto szerint:

  hát még nem játszotam vele

 2. norbi201097 szerint:

  hát még én se játszotttam

 3. márk szerint:

  na most küldjed

 4. wari szerint:

  hossz a intro

 5. tomi szerint:

  jó a játék

 6. bence szerint:

  szerintem ez a játék nagyon SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

 7. Zolta szerint:

  Erre csak eggyet tok mondani
  (gagyi) jatszottam vele tökre gagyi könnyü belepni

 8. Puzsér Róbert szerint:

  Ezek a mai játékok kitalálnak valamit és 2 perc alatt megcsinálják hát ez nem így működik fiatalok.Egy játék elkészítésére sok időt kell szánni.És mondhatom ez a játék olyan grafikával van hogy még szemüvegel semm láttom.

 9. Khidara szerint:

  Már pedig nekem tetszik…!És drága Puzsér tanulj meg írni. (nem olyan grafikával van, hanem olyan a grafikája)…nem mindegy..:PP

 10. Sitix szerint:

  Sok retek agyoniskolázott 8 osztályos ergya senkiházi. ha nem tetszik kiscsibék nem játszotok vele. van más is amivel játszatok, ha már nőtök nincs aki játsszon vele.Ez a stílusú régi körökre osztott játék olyan helyeken szerepel, mint a Heroes 1-5. Na ratyi falka lehet jobbat csinálni vagy takarodni az oldalról de sürgősen.

 11. Kinga szerint:

  Jaj de nagy a szád!A komment arra jó hogy megoszthassad a véleményed a játékról és arra is használjuk!Úgyhogy te csak nehogy azt hidd hogy te vagy a mindenható isten!Ja amúgy nekem nem tetszik…..De ezt a pofátlanságot azért erre írnom kellet valamit!Nem?

 12. Kiss Milán szerint:

  MIÉRT KINGA A NEVEM?!

 13. Bito Patrik szerint:

  Ez a világ legszarabb játéka

 14. Wolfestein szerint:

  Aki tugy hogy 2 es szinten hogy kel űtni az irja meg ide le a vélemény hez kőszőnőm!!!!! :)

 15. Patrick szerint:

  Szerintem nagyon gagyi a jatek egyszeruen gagyi.Nem is tudnak megutni csak te tudod megolni oket

Vélemény, hozzászólás?